دانستنی های سفر

ویزای ایتالیا

اطلاعات مورد نیاز جهت اقدام برای اخذ ویزای ایتالیا

* کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند، بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه.

1. اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه های قبلی

* مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود.

* ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی می باشد.

2. 6 قطعه عکس 3×4 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً

مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد).

3. اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

4. اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی( ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامیست و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت میباشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد).

* حساب های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی

* سپرده های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود

* ارائه گردش حساب سود سپرده بلند مدت به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک

* حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر میبایست 500.000.000 ريال باشد

5. اصل و ترجمه سند مالکیت.

6. اصل و ترجمه مدارک شغلی.

* پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

* وکلا : پروانه وکالت.

* مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان

حقوق دریافتی وتاییدیه مرخصی، و سابقه تامین اجتماعی با مهر سازمان

* بازنشسته ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی

* مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

* در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.

* معلمان ، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه : اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق

و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

*دانش آموزان، دانشجویان،( اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل )

* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایتنامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی میباشد

7. برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می کنند رضایتنامه محضری الزامی است

(رضایتنامه محضری علاوه بر ترجمه نیاز به تائید دادگستری و امور خارجه دارد).

8. اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانمهای خانه دار.

* حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی میباشد

*اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می ماند.

*چک رمزدار یا ضمانتنامه بانکی حداقل به مبلغ 500.000.000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن

اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت های بیشتر متعاقبا اعلام میگردد

*کلیه مدارک نیاز به 2 سری کپی در برگه A4 دارند.

لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می باشد


کلیه حقوق مادی و معنوی سایت متعلق به ندای پارسه میباشد.

طراحی وب سایت و بهینه سازی سایت نمایشگاه مجازی