دانستنی های سفر

ویزای آفریقای جنوبی

شرایط مورد نیاز جهت اخذ ویزای کشور آفریقای جنوبی

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای کشور آفریقای جنوبی :

1. اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار .

2. کارت ملی و شناسنامه ایرانی .

3. 2 قطعه عکس رنگی 6×4 رنگی تمام رخ با پس زمینه سفید که عکس پاسپورت نباشد و تا حد امکان تازه گرفته شده باشد .

4. گواهی اشتغال به کار و یا جواز کسب و ثبت شرکت و ... گواهی اشتغال به تحصیل

5. مشخصات فردی (آدرس محل کار و سکونت و شماره تلفن)

6. فرم تمکن مالی از بانک به همراه گردش 3 ماه آخر سپرده بانکی

7. بلیط رفت و برگشت هواپیما قطعی

8. رزرو هتل برای تمام روزها مطابق با بلیط هواپیما

انواع ویزا کشور آفریقای جنوبی :

1. ویزا گردشگری

2. ویزا تحصیلی

3. ویزا کار

نکاتی در مورد ویزا های کشور آفریقای جنوبی :

ویزای توریسیتی آفریقای جنوبی دارای 1 ماه اعتبار می باشد و شما در طول این 1 ماه امکان کار و یا تحصیل در این کشور را ندارید و این نوع ویزا قابل تمدید نمی باشد .


کلیه حقوق مادی و معنوی سایت متعلق به ندای پارسه میباشد.

طراحی وب سایت و بهینه سازی سایت نمایشگاه مجازی